Thursday, September 10, 2009

Tinggal Kenangan...

13th September 1988

Time ni aku blom pun lahir…bulan depannye aku bru nk tgk dunia luar ni..tapi on that day is one of the special moments for mak cik Norsita (xnk bg name penuh..hehehe..) as she got a beautiful daughter. I know how she felt at that time even im not a woman.(hahaha) beselah…sbgai seorg ibu..mestilah hepy gile…anak sulung lagi..lagi la bertambah hepy…time ni muncul la seorg budak kecik yg budget comel mengenal erti kehidupan di dunia nyata…erm…sebenarnye..aku xthu sgt cite pasal budak ni time lahir…tapi tau gak la sikit2..hehe..pe kate kite trus melangkah ke tahun 2007…time besejarah aku ngan budak kecik tadi tu…
Well…setiap kejadian mesti ade permulaan…so tarikh ni (4th April 2007) adalah permulaan bg aku ngan budak kecik tadi tu menjalinkan hubungan antara adam dan hawa…cmne aku leh syok kat budak ni?hmmm….actually she just broke up with her boyfriend at that time. Sehari sebelum dieorg clash, aku lepak ngan ex die ni kt kedai mkn..time 2 budak ni ade skali..ha…aku start pndang die…hehehe…mule2 aku rase mcm bese je..ntah la..stat mlm 2 aku rase mcm there’s smthing ade kat die..aku pun xthu nape…nak dipendekkan cite…lbh kurg sbulan deorg clash..aku pun try masuk line…agak2 cmne kiteorg leh cntact????actually die g contact aku dulu..wekk..hehehe…die nk tanye pasal wireless connection kat cafĂ©..hehe..then start from that time aku keep msg die…lame2 aku sangkut plak ngan budak kecik tadi ni…sebab die amat caring yg watkn aku jatuh hati kat die ni..huhuhuhu…jadi bermula la hubungan kiteorg as a couple…makin ari mkin best coz die ni amat jage hati aku wpun kdg2 aku slalu wat die hurt….sory ea syg…
Untuk pengetahuan korang, sejak aku kenal die ni, barula aku rase nk blaja..klau x aku ni mls nk blaja..asek ngan men game je…die punye bising klau tgk aku mls nak blaja ish takotnyee aku…haha…tapi ade baeknye gak…prestasi aku mkin nek la..thank you sgt2..hehehe…amat best klau dapat gf yang sentiase nk yg terbaek untk bf die..aku agak beruntung dapat die…penah skali dulu aku ade probs…die sanggup stand behind me even sebenarnye xde kene mgene ngan die langsung…bile aku mrh suh jgn msuk cmpur die mrh aku blk…n klau korg nak thu aku takot klau die ni mrh…garang len mcm woo…aku xmalu klau ngaku dat aku tunduk ngan die ni…bukannye dayus tapi hanye die yg leh wat aku tunduk…hahaha…so aku amat respect budak ni…ape lg yg aku nak?sume ade..cantik,penyayang,caring,sentiase ade ngan aku…ape aku nak lg kn…hehehe…tapi dlm happy aku ngan die…ade gak time xhepynye…n everytime mmg slh aku la…slalu sgt cari gaduh..tapi die xjemu ngan aku…sentiase sbr ngan aku…aku klau jd die pun xkn sbr…aku ni bnyk songeh ckit..2 xleh..ni xleh…haha…dats y sape yg kapel ngan aku xkn xthn lame..tapi budak ni yg paling lame kapel ngan aku…nmpak kn sifat penyabarnye tu…haha…susah nk cari org mcm die…aku agak bertuah la dpt die…hahaha….
Disebabkan da jauh ni…aku mkin lame mkin rase kehilangan die…amat sedih…3 tahun aku ngan die…so bnyk kenangan kiteorg..yg manis,yg pahit,yg masam pun ade…hahaha…die la satu2nye pempuan yg leh wat air mate aku jatuh menitis….klau pmpuan len,sory..anda bukan org yg saya cari..hahaha…sempena 13th September ni..aku nak ucapkan selamat hari lahir yg ke-22 kepada budak ni a.k.a gf aku, Zalikha Nadhirah bt Mohd Nor Azmi yg telah bnyk mengajar aku erti kehidupan,erti kebahagian,erti cinta dan sebagainye…sory xdapat nk bg hadiah skang sebab kite da jauh…tapi insyaAllah kite jumpe nnti u will get that present…time grad maybe..hehehe…aku sayang kamu selama2nya…jumpe lagi ya…heee….

p/s: ditulis before aku clash ngan die…selamat berbahagia Zalikha Nadhirah…


2 comments: